+31 (0)1 62 31 23 87
Sales@Hawedo.com

Over ons

Ervaring

Hawedo is al 75 jaar toonaangevend specialist in persoonlijke beschermingsmiddelen. Begonnen als handschoenenfabriek en uitgegroeid tot importeur en distributeur van een breed assortiment.
Onze producten bieden elke dag opnieuw de optimale balans tussen bescherming en comfort, in diverse beroepen en omgevingen. Dit maakt Hawedo een goede partner voor een totaaloplossing in persoonlijke beschermingsmiddelen.
Door de gehele distributie in eigen beheer te hebben is Hawedo flexibel en kan Hawedo voldoen aan de vraag van de klant. Veel exclusieve toonaangevende merken zijn dan ook direct uit voorraad te leveren. Hierdoor kiezen steeds meer bedrijven voor Hawedo.

Service

Wij staan achter onze producten en vinden het ontzettend belangrijk om de kwaliteit van onze producten te waarborgen. In ons onlangs gerenoveerde kantoor in Dongen wordt dagelijks met veel enthousiasme gewerkt door een gedreven en professioneel team. We doen waar we goed in zijn en streven dagelijks naar uitstekende service, tevreden klanten, foutloze en snelle leveringen, een hoge leveringsgraad en continuïteit in innovatie. Ons ervaren team staat graag voor u klaar; met een deskundig advies of een oplossing op maat.
Ons assortiment bestaat uit producten op ieder niveau in prijs en kwaliteit. Daarnaast zijn wij ook sterk in specials en private labels. Wij denken hierin graag met u mee en zetten net dat stapje extra om u zoveel mogelijk te ontlasten.

Ambitie

Hawedo is al importeur vanaf de jaren ’60. Met deze jarenlange ervaring volgen wij innovaties en ontwikkelingen op de voet. In deze tijd hebben we goede relaties opgebouwd met onze overzeese partners en bezoeken deze ook zeer geregeld. Sociaal en duurzaam ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel, daarom proberen wij onze activiteiten zowel bij onze partners als bij onszelf zoveel mogelijk te verduurzamen. Hiernaast zijn wij continu bezig om onze processen te optimaliseren, om onze klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn.

Hawedo door de jaren heen

Vanwege een bedrijfsuitje zijn wij op 21 juni om 12.30 uur gesloten.

Bestellen kan wel via de portal.