+31 (0)162 312 387
Sales@Hawedo.com

Monitor

WE DON'T FOLLOW IN THE FOOTSTEP OF OTHERS

Tijdens onze wandeling in de Monitor Mountain Range in Nevada, de dag waarop we op het idee kwamen voor onze schoenen, hadden we al een andere manier van denken. We realiseerden ons dat het mogelijk was om een nieuwe generatie veiligheidsschoenen te creëren op basis van technische wandelschoenen. Het was de basis voor ons merk, dat we hebben vernoemd naar de bergketen waar we onze inspiratie hebben opgedaan. Monitor Shoes was ontstaan.

Dingen op onze eigen manier doen is de essentie van ons merk.
Bij het ontwikkelen van nieuwe producten ligt de focus altijd op veiligheid en de behoeften van de gebruiker. Aanzienlijke ervaring en diepgaande kennis van de anatomie van de voet, in combinatie met de nieuwste technologie, vormen de basis voor het veiligheidsschoeisel van de toekomst.

Zorgvuldig geselecteerde materialen, degelijk vakmanschap en een innovatieve mentaliteit zorgen voor technisch geavanceerd schoeisel met functies zoals een laag gewicht, goed ademend vermogen en schokabsorptie.

Design is een ander gebied waarin we ons onderscheiden van de rest. We doen nooit concessies aan kwaliteit of functionaliteit en tegelijkertijd leggen we net zoveel nadruk op het creëren van een uniek ontwerp, stijl en identiteit die ervoor zorgt dat onze schoenen zich onderscheiden van de massa.

Gemaakt voor iedereen die, net als wij, geeft om schoenen die hun eigen weg durven te bewandelen.

Hawedo preferred supplier

Hawedo heeft het hele assortiment van Monitor beschikbaar. Bent u op zoek naar een bepaald model en staat deze niet op de website?
Neem dan contact met ons op zodat we u verder kunnen helpen.

Klik hier om de veiligheidsschoenen van Monitor te bekijken